divendres, 9 de març del 2012

A més família, menys crisi.


a) Una xerrada sobre la defensa de la vida amb el títol “Estima la Vida, tota la vida” a càrrec de Mossèn Xavier Sobrevia, doctor en medicina. Serà el divendres 23 de març a la Casa de l’Església del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, a les 19.00.


b) El diumenge 25 de març celebrarem la 7ena Jornada diocesana de la Família, amb el lema A més família, menys crisi. Volem tenir molt presents a les famílies que ho estan passant malament per raó de la crisi que estem vivint, i volem reflexionar sobre com una família estructurada és un bon suport per pal·liar els efectes de la crisi.

Començarem a les 12.00, Eucaristia a la Catedral.

A les 14.00 dinar a la Casa de l'Església, cadascú ha de portar el propi dinar.

A les 15.00 una estona de sobretaula per poder compartir amb els que vulgueu participar els projectes de la Delegació i sobre tot escoltar les vostres il·lusions i projectes o les dificultats que us trobeu en la promoció de la Pastoral Familiar als vostres àmbits.

A les 16.00 la conferència que pronunciarà la Sra. Conxa Marqués, Coordinadora de Càritas al nostre Bisbat, amb el títol A més família, menys crisi.

Dir-vos que amb la intenció de fer un gest de suport a les famílies que ho passen malament, la col·lecta de la missa a la Catedral es destinarà a colaborar en la finançament d'un projecte de Càritas (la construcció de nou habitatges temporals per a acollir famílies i/o persones sense sostre, a Gelida).
..

VII Trobada Mundial de les Famílies

Entrades populars

El Sant Pare a YouTube