dilluns, 28 de setembre del 2015

Recorregut pels progames polítics: CIUTADANS & Junts pel Sí & UNIÓ

AVORTAMENT.
CIUTADANS:

Junts pel Sí:
Un tercer aspecte clau és la maternitat, que s’ha de considerar des d’una perspectiva de la protecció, però també (i anant més enllà) com un dret a les dones a decidir lliurement sobre el fet de ser mare. La maternitat és un dret i la dona ha de tenir la llibertat de ser mare sigui quina sigui la seva situació. I cal que les dones que decideixen interrompre un embaràs no desitjat rebin una atenció pública i de qualitat.
Crear la llei catalana del dret de les dones a la maternitat, indistintament del model familiar
que hagin decidit formar.

A poc que es conegui aquest lleguatge que diu i no diu, no cal ser molt inteligent per adonar-se que el dret de a la maternitat va des de la concepció en un laboratòri passant pel ventre de lloguer i arribant a l'avortament.


UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA:
UNIÓ defensa "Valors d’un humanisme integral que té el seu fonament en el reconeixement de la pròpia dignitat humana i dels drets humans reconeguts per la comunitat internacional de manera universal amb la Declaració de 1948. Per això, mai claudicarem en el nostre esforç i en el nostre treball per la garantia i tutela efectiva dels drets humans (començant pel dret a la vida) arreu del món, ni adoptarem posicions derrotistes: hi ha molt treball per fer, però l’avenç real en termes de dignificació de la qualitat de vida és assolible. Per això, el primer eix del programa és l’eix de les PERSONES."

El Estado debe proteger la vida (Concepció Tarruella)

Unió defensa la seva esmena a la totalitat al projecte de llei sobre l'avortament



VII Trobada Mundial de les Famílies

Entrades populars

El Sant Pare a YouTube